AlbertSoft

Blog personal per apuntar coses, idees i tonteries. I protestar per tot...

Correu : albert.espin@gmail.com

sábado, febrero 10, 2007

Transport públic

Què passa amb el transport públic ultimament ? Donç el de sempre, sobresaturació. Per començar massa gent per tant poc transport, en especial Metro i Trens de la Generalitat.

A més, si li sumes la mala educació de la gent, la cosa es posa realment insuportable. Per començar la joventut que ja a les 8 del matí està per l'arrastre i ha d'espatarrar-se pel terre, ocupant més espai del que li pertocaría i complicant l'entrada-sortida del vagó. Després els simpàtics que es recolzen còmodament a les barres verticals de subjecció fent que la resta de mortals s'hagin d'agafar amb dos dits sense pessigar-li l'esquena ( ganes no en falten ).

Per acabar-ho d'adobar, els de les bicicletes, que clar, com que poden pujar, "han" de pujar estigui com estigui de ple. Com els bars de fumadors. Si poden fumar, han de fumar i ai! si els hi dius que siusplau no envïin el seu fum al teu souflé de fastucs caramelitzats, que et poden dir de tot...

Ah ! És curiós pero crec que les dones embarassades pateixen una curiosa mutació i es tornen invisibles per la resta de gent que esta comodament asseguda als vagons.

Per sort, tot va bé en aquest país.