AlbertSoft

Blog personal per apuntar coses, idees i tonteries. I protestar per tot...

Correu : albert.espin@gmail.com

martes, abril 01, 2008

El desastre es diu : Moncho's


Desastre és poc.

Varem anar a sopar amb la colla del curs de Esic i esperant que el sopar fos mitjanament decent, varem trobar un sopar del tot indecent.

Per si no ho sabeu, la cadena Moncho´s està desperdigada per Barcelona, fent gala de una cuina variada i de qualitat ( JA JA JA... ).

Sense comentaris. Varem anar al local de Travessera de Gràcia. Els entrants, de buffet lliure, encara tenien un passe. Pero no matava. Bé, sí, matava l'estomac, que el pobre no entenia per que l'estaven torturant tant...

Cuscús ressec, gambes rescalfades, amanides ploroses, arrebossats recremats, salses desconegudes.

I arriben les espases. Hauria preferit que fossin per fer un harakiri que no per menjar.

Provo el rap : ressec ressec ressec. Em deixo quasi tot el tall.

Descarto els xorissets, el pollastre, la vedella ( fondona fondona, no era clienta de cap DIR, segur ), el bou i m'animo amb el tocino. Fatal: el tocino era aquell que es va criar prop d'una fabrica de soles de sabata. Infecte.

Resumint, ni al meu pitjor enemic li desitjo un sopar al Moncho's. Per oblidar-ho.

Menys mal que l'ambient era del tot "estudiantil". Per un cantó una boa de un grup d'ètnia diferent ( els que el hi va el flamenco ), de pasta gansa, mercedes "tuneao" a l'entrada i nenes melenudes totes amb "metxes" rosses naturals pel davant, i després el sector soviètic semimafiós. Un grup de russos de camisa negra, mòbil de disseny i "pelucos" dorats, acompanyats per les corresponents soviètiques rosses platinu, minifalderes i que van de 3 en 3 als serveis.

Encara no entenem l'èxit del local, és un misteri per resoldre.

Per sort, el sopar va ser de conversa amena i divertida. Ens ho varem passar bé, tot i que gastronomicament va ser un desastre.