AlbertSoft

Blog personal per apuntar coses, idees i tonteries. I protestar per tot...

Correu : albert.espin@gmail.com

jueves, julio 30, 2009

"Está jodido ?"

Dijous, hora, tres quarts de quatre, programa de la ràdio, ni idea, d'esports, a ComRadio. Emissora que fins a cert punt es pot escoltar.

Però sembla que a l'estiu, o bé els becaris han agafat el micròfon o simplement, com que tot es relaxa ( menys la feina a fer ), potser l'audiència hem de tragar amb el que sigui.

La qüestió, és que el senyor locutor estava entrevistant a un personatge suposo que famós de l'esport rei, que li demanava per un dels seus jugadors, que semblava que estava passant per un mal moment. Potser l'esportiu no li anava tot lo bé que esperava o potser no li havien augmentat suficientment la fitxa. Total, que li preguntava per ell dient si "está jodido ?".

És a dir, "no pasa por un buen momento ?" o potser "crees que lo está pasando mal ?", tanmateix "crees que su estado no es lo que uno desearía para si mismo ?", però clar, potser per el nivell de diàleg i soltura amb el lèxic, se li podía fer difícil empassar altres paraules que no les que ja clarament, de passada, indiquen com està el nivell periodìstic d'aquest país.

Em pregunto quanta criaturada estarà ara repetint les famoses paraules, argumentant que un periodista d'una emissora les ha fet servir com si rès.