AlbertSoft

Blog personal per apuntar coses, idees i tonteries. I protestar per tot...

Correu : albert.espin@gmail.com

sábado, febrero 10, 2007

Drapaires amb Vista

El nostre benvolgut amic Gates ha tret un nou Windows al mercat. S'anomena Vista, que és el que té aquest senyor. Sembla que sera una meravella, és a dir, que es penjara en colorins i 3 dimensions enlloc de color blau i pla, com fins ara.

A més es veu que cal tenir un ordinador potent ( per només el sistema operatiu, que ell solet ben poca cosa fa si ho pensem... ). Sera la ocasió que molts aprofitaran per canviar de PC i tirar-lo al container.

O sigui que els drapaires informatics es posaran les botes dins de poc. També els drapaires tindran Vista.

NIKON i NEF

Tinc una máquina fotografica Nikon, una reflex digital. Fa fotos realment bones i de moment va com una seda.

Pero té una pega. Si vols disparar en format RAW, resulta que et treu un fitxer en format NEF, que és un RAW peró estrany. És a dir, que has d'anar tirant del soft que porta la maquina i no de qualsevol editor standard. Una tocada de nassos...

Okupacio

Ultimament está posant-se de moda aixó d'entrar a casa que no és teva i fer-te l'amo. I no passa res. Els pobres amos reals de la casa encara han de demostrar que és casa seva i esperar que dins d'uns quants mesos el judge digui que sí, que té tota la raó.

I quan robes un cotxe no és el mateix ? Llavors la cosa és més senzilla i agafen al caco i el foten fora del cotxe que torna a ser teu. Per qué no passa amb un pis, amb la mateixa agilitat, quan es tracta de més calers i és més problemátic ?

Transport públic

Què passa amb el transport públic ultimament ? Donç el de sempre, sobresaturació. Per començar massa gent per tant poc transport, en especial Metro i Trens de la Generalitat.

A més, si li sumes la mala educació de la gent, la cosa es posa realment insuportable. Per començar la joventut que ja a les 8 del matí està per l'arrastre i ha d'espatarrar-se pel terre, ocupant més espai del que li pertocaría i complicant l'entrada-sortida del vagó. Després els simpàtics que es recolzen còmodament a les barres verticals de subjecció fent que la resta de mortals s'hagin d'agafar amb dos dits sense pessigar-li l'esquena ( ganes no en falten ).

Per acabar-ho d'adobar, els de les bicicletes, que clar, com que poden pujar, "han" de pujar estigui com estigui de ple. Com els bars de fumadors. Si poden fumar, han de fumar i ai! si els hi dius que siusplau no envïin el seu fum al teu souflé de fastucs caramelitzats, que et poden dir de tot...

Ah ! És curiós pero crec que les dones embarassades pateixen una curiosa mutació i es tornen invisibles per la resta de gent que esta comodament asseguda als vagons.

Per sort, tot va bé en aquest país.

El Drac del Park Güell

Fa uns dies llegiem tots la notícia del gamberro ( per dir-ho finament ) que en un moment de clara eufòria etílica, li va trencar la cara al pobre drac. En què pensaría el gamarús aquest ? Que faría una gràcia ? Que com que trencar cabines telefòniques no mola, millor amb una escultura de les poques que queden dempeus de l'amic Gaudí ?

L'haurien de posar a asfaltar carrers o netejar lavabos públics, a veure si les neurones ( "la neurona" ) se li posen a lloc.